Za izdavače

Ako ste zainteresirani za donaciju knjiga za provedbu Čitateljskog programa, molimo da se javite na mail roda@roda.hr s prijedlozima naslova i autora. Svaku donaciju cijenimo.

Za donacije u novcu

Donaciju možete uplatiti i direktno na IBAN udruge Roditelji u akciji – Roda, HR1624840081100197341, uz napomenu ZA ČITATELJSKI PROGRAM.

Ako kao građanke/građani ili tvrtka želite podržati daljnju provedbu Čitateljskog programa u novcu, donaciju možete uplatiti putem Paypala.

Donirajte Čitateljski program za djecu zatvorenika

Vaša donacija od 10 EUR omogućit će nabavu jedne knjige ili slikovnice, CD-a i poštanske markice za Hrvatsku za jedno dijete koje ima roditelja u zatvoru. Cijenimo svaku donaciju, neovisno o iznosu. Budući da se radi o djeci koja od svojeg roditelja koji je u zatvoru skoro pa nemaju priliku primiti ikakav poklon, važno nam je da knjige budu nove i “samo njihove”, kao i da se radi o knjigama s popisa koje je odobrilo Hrvatsko čitateljsko društvo. Zato ne primamo donacije rabljenih knjiga za provedbu ovog programa. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Zašto ne primamo rabljene knjige i slikovnice

Budući da se radi o djeci koja od svojeg roditelja koji je u zatvoru skoro pa nemaju priliku primiti ikakav poklon, važno nam je da knjige budu nove i “samo njihove”, kao i da se radi o knjigama s popisa koje je odobrilo Hrvatsko čitateljsko društvo. Zato ne primamo donacije rabljenih knjiga za provedbu ovog programa. Zahvaljujemo na razumijevanju!